Symposium Bewust Ouder Worden
BOW Hellendoorn

Het symposium

Het symposium geeft u informatie, vermaak en de gelegenheid elkaar en de meewerkende vertegenwoordigers/organisaties te ontmoeten en daarmee in gesprek te gaan. Landelijke en regionale sprekers zullen u weten te boeien met ervaringen en levenslessen om uw leven als senior nog waardevoller en aangenamer in te vullen.

Het symposium wordt gehouden in ‘Het Centrum’, Constantijnstraat 7a, 7442 MC Nijverdal. Tel: 0548 – 614668.
Inloop vanaf 9:30 uur. Het symposium vangt aan om 10:00 uur en duurt tot 15:30 uur.

De mogelijkheid bestaat om indien gewenst slechts een dagdeel aanwezig te zijn op het symposium. Het ochtenddeel begint om 10:00 uur met inloop vanaf 9:30 uur. Het middagprogramma begint om 12:00 uur met een lunch en de infomarkt.

Hoe ziet de dag er uit?

De dag begint met enkele interessante landelijke inleiders. Hierna zijn meerdere workshops voorhanden en is er een grootschalige informatiemarkt.

De dag wordt met een koor muzikaal afgesloten.

Dagvoorzitter symposium:
Wil de Bruine, presentatrice, journalist

Opening symposium:
Burgemeester Eijberse, gemeente Hellendoorn

Sprekers ochtenddeel:
Janny Bakker (Kennisinstituut Movisie) en Karin Anema (Levensverhalen vertellers)

Muzikale bijdragen:
Het duo Herman Kampman en Jan Niewold en het koor ‘De Borrel Noten’

Workshops & infomarkt

Diverse workshops en een attractieve informatiemarkt met 12-15 stands maken het symposium op deze dag helemaal compleet!

Workshops
Tijdens het symposium kunt u deelnemen aan twee workshops waarbij u de keuze heeft uit een aanbod van 5 thema’s.

Infomarkt
Op de infomarkt kunt u informatie krijgen over uiteenlopende onderwerpen. Diverse organisaties hebben hun bereidheid getoond bij ons aanwezig te zijn.

Evaluatie

S.O.S. gaat samen met de deelnemende organisaties het symposium evalueren en zullen daarbij de informatie die u kenbaar maakt meenemen in een mogelijk vervolg op dit symposium.

Voor uw reactie op de deelname aan het symposium wordt aan u een formulier uitgereikt bij binnenkomst dat wij vragen in te vullen zodat wij een zo compleet mogelijk beeld krijgen over het resultaat van deze bijeenkomst. Wanner u dat op prijs stelt wordt u omtrent de uitkomst hierover op de hoogte gesteld.

Een prettig en zinvol symposium toegewenst!